Tel. 8 677 72999 Aida
Galima pamanyti, kad tai tik gražiai „aprengtas“ gatvės maistas. Tačiau tai toli gražu nebe tie patys kioskai, kuriuose tegalėdavai nusipirkti čebureką, sumuštinį ar puodelį kavos. Paskutinė tendencija – gurmaniško maisto vagonėliai. Krizės metu daugelis žmonių nebegalėjo sau leisti vakarieniauti mieste, tad tokių vagonėlių tikslas buvo pasiūlyti vartotojams gardaus ir kokybiško maisto už prieinamą kainą. Keksiukai su sūdytu sviestu, vasabių (anglų k. wasabi) skonio ledai, mėsainiai su Kobe, Angus ar Wagyu jautiena ir dar daug visko. Taigi gurmaniški furgonėliai praplėtė Niujorko gyventojų akiratį ir kulinarinę patirtį. Dėl protingų kainų egzotiškų kraštų patiekalų galėjo paragauti kiekvienas norintysis.
Norint paskanauti šio maisto, nebūtinai reikia sugaišti daug laiko keliaujant į kitą miesto galą – gali būti, kad rytoj vagonėlis atvažiuos prie jūsų namų. Maisto ant ratų idėja mobilumą dievinančiai Amerikai žinoma jau seniai. Los Andželo gatvėse jų kartais gausu lyg taksi automobilių. Nedideli pardavimai kažkurioje vietoje? Kitą dieną galite bandyti prekiauti kitame rajone, o gal net kitame mieste. Vagonėliai gali atvykti šalia didžiulio biurų pastato, į muzikos festivalį ar tiesiog į miesto centrą.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą