http://www.fintera-angus.lt/lt/
Jautienos steikas
Sugrųsti pipirus . Mėsos gabalus aptepti aliejumi ir pamerkti į pipirus, kad jais gerai visi kraštai.
Didelėje sunkioje keptuvėje aliejų, sudėti gabalus ir kepti iš abiejų pusių ant vidutinio karštumo ugnies po 5-6 min. Kepimo laikas priklauso nuo mėsos storio.
Sudėti iškeptą mėsą į pašildytas lėkštes. Tada sumažinti liepsną ir į keptuvę lėtai supilti vyną ir vandenį. Įkaitinti iki virimo ir nuolat maišant virti apie 4 min, kol padažo kiekis sumažės perpus. Įberti druskos pagal skonį ir užpilti padažą ant keptos jautienos.
You Tube FinterAngus
Ūkio galvijų jautieną paragavimui galima nusipirkti Centrinėjė ūkininkų prekyvietėje-turgujeadresu Ukmergės g. 259A, Vilniuje. Klauskite pardavėjo Vilmanto Tamošiūno. Šiai dienai turguje vienintelis mėsos pardavėjas.
Tel. 8 677 72999 Aida
Jautienos steikas
Sugrųsti pipirus . Mėsos gabalus aptepti aliejumi ir pamerkti į pipirus, kad jais gerai visi kraštai.
Didelėje sunkioje keptuvėje aliejų, sudėti gabalus ir kepti iš abiejų pusių ant vidutinio karštumo ugnies po 5-6 min. Kepimo laikas priklauso nuo mėsos storio.
Sudėti iškeptą mėsą į pašildytas lėkštes. Tada sumažinti liepsną ir į keptuvę lėtai supilti vyną ir vandenį. Įkaitinti iki virimo ir nuolat maišant virti apie 4 min, kol padažo kiekis sumažės perpus. Įberti druskos pagal skonį ir užpilti padažą ant keptos jautienos.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą