jautienos filė (4 gabaliukai po 155 g)
įvairių spalvų pipirai (3 šaukštai)
alyvuogių aliejus (2 šaukštai)
raudonas vynas (350 ml)
vanduo (115 ml)
druska
Gaminimas:
Sugrųsti pipirus grūstuvėliu. Mėsos aptepti aliejumi ir pamerkti į pipirus, kad jais gerai apliptų visi kraštai.
Didelėje sunkioje keptuvėje aliejų, sudėti ir kepti iš abiejų pusių ant vidutinio karštumo ugnies po 5-6 min. Kepimo laikas priklauso nuo storio.
Sudėti iškeptą mėsą į pašildytas lėkštes. Tada sumažinti liepsną ir į keptuvę lėtai supilti vyną ir vandenį. Įkaitinti iki virimo ir nuolat maišant virti apie 4 min, kol padažo kiekis sumažės perpus. Įberti druskos pagal skonį ir užpilti padažą ant keptos .
įvairių spalvų pipirai (3 šaukštai)
alyvuogių aliejus (2 šaukštai)
raudonas vynas (350 ml)
vanduo (115 ml)
druska
Gaminimas:
Sugrųsti pipirus grūstuvėliu. Mėsos aptepti aliejumi ir pamerkti į pipirus, kad jais gerai apliptų visi kraštai.
Didelėje sunkioje keptuvėje aliejų, sudėti ir kepti iš abiejų pusių ant vidutinio karštumo ugnies po 5-6 min. Kepimo laikas priklauso nuo storio.
Sudėti iškeptą mėsą į pašildytas lėkštes. Tada sumažinti liepsną ir į keptuvę lėtai supilti vyną ir vandenį. Įkaitinti iki virimo ir nuolat maišant virti apie 4 min, kol padažo kiekis sumažės perpus. Įberti druskos pagal skonį ir užpilti padažą ant keptos .
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą